Başarılı Bir SD-WAN İçin Fark Yaratacak Güvenlik Sistemi

06.06.2020

NSS Labs, yakın zamanda 2019 güvenliği etkinleştirilmiş SD-WAN 2.0 grup testini gerçekleştirdi. Bu teste göre Versa, 10 farklı testi geçerek “Önerilen” derecesini alabilen iki SD-WAN sağlayıcısından birisidir

1

NSS Labs, yakın zamanda 2019 güvenliği etkinleştirilmiş SD-WAN 2.0 grup testini gerçekleştirdi. Bu teste göre Versa, 10 farklı testi geçerek “Önerilen” derecesini alabilen iki SD-WAN sağlayıcısından birisidir. Test bulguları, Versa Networks’ün olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sunabildiğini ve güvenlik sistemi etkinken en düşük maliyetli ağ olduğunu vurgular nitelikteydi.

NSS Labs test kriterleri için doğrulanabilir satıcı farklılığına sahip olmak kritik bir öneme sahiptir. Tüm SD-WAN sağlayıcılar dikkate alındığında, müşteriler, sağlayıcı seçimlerinde gerçeğe dayalı ve objektif testlere değer verdiklerini belirttiler.

NSS Labs, güvenliği etkinleştirilmiş SD-WAN testlerini yürütürken 3 kritere göre sağlayıcılara puan vermiştir:

VoIP ve Video için en yüksek deneyim kalitesi:

NSS, Versa’nın sunduğu çözümü, oldukça zorlu bağlantı koşulları altında, paket kaybı, titreşim ve gecikme alanlarında test etti. Versa Secure SD-WAN ise ses ve video uygulamaları için yüksek MOS puanları alarak uygulama deneyimi standartları açısından fark yarattı.

En düşük toplam maliyete sahip olma:

Versa SD-WAN, Mbps başına SD-WAN veri hacmi oranına bakıldığında en düşük toplam maliyet oluşturan sağlayıcı seçildi.

Yeni nesil dahili güvenlik duvarı güvenilirliği:

İşletmeler SD-WAN’ı yaygın olarak doğrudan internet bağlantısı kurarak SaaS ve çoklu bulut uygulaması deneyimlerine sahip olmak için kullanır. Versa’nın yüksek güvenlikle SD-WAN çözümü, baştan sona firma güvenliği düşünülerek tasarlandı. Versa, güvenlik tehditlerini etkili şekilde engelleyebilen yerleşik NGFW’nin yanı sıra, internet ve uygulama düzeyindeki tehditlere karşı koruma sağlamak için kullanılabilecek UTM işlevine de sahiptir.

NSS Labs’ın “Önerilen” derecesi müşterilerimizin geri dönüşlerini destekler niteliktedir.

Versa’nın Güvenli Bulut IP çözümü, iletmelerin çoklu bulut ağları için güvenli bir SD-WAN yapısına sahip olmalarını sağlarken, aynı zamanda ağ tehditlerine karşı dayanıklılığını da arttırır. Daha iyi performans sunmasına rağmen, WAN maliyetlerini de en aza indirger. Versa, birden fazla cihazı tek platformda birleştirmeye yarayan yönlenlendirme, ağ hizmetleri, SD-WAN, NGFW ve UTM gibi kritik güvenlik önlemlerini tek bir üründe birleştiriyor.

Versa, işletmelere hızlı bir WAN dönüşümü elde etmeleri için, gelecek nesil teknolojilerde de sorunsuz çalışacak çoklu kullanım, çoklu dağıtım, Sıfır Dokunuş Konfigürasyonu ve çoklu bulut ağ genişletebilirliliği çözümlerini benzersiz bir şekilde sağlamaktadır.

NSS Labs Raporunu İndirmek İçin Tıklayın. >

NSS Labs, 1 Haziran 2019’da, Versa Networks FlexVNF sürüm v16.1R2-S7 için bağımsız bir test daha yaptı. Bu yeni test raporunda, yeni nesil güvenlik duvarlarında (NGFW) fark yaratan çözümün bazı özelliklerine odaklanıldı: Güvenlik, performansa göre işlevsellik ve maliyet.

NSS Labs, yürüttüğü test sonucunda ideal NGFW’nin aşağıda belirtilen özelliklere sahip olduğunu belirtti:

1. Beklenen sabitliği ve güvenirliliği sağlarken aynı zamanda istismar ve kaçınma için engelleme imkanı sunması,

2. En çok kullanan şifreler için destek sağlarken, hem şifreli hem de şifreli olmayan trafik için de yüksek performansa sahip olması,

3. Sürekli çalışma imkanı sunan ölçeklenebilirlik sunması,

4. Düşük bakım ve destek maliyetleri oluşturması.

NSS Labs tarafından yürütülen NGFW 9.0 Test Raporunu indirmek için:

NGFW 2019 Test Raporu: Versa Networks FlexVNF V16.1R2-S7 >

Ayrıntılı bilgi için, güvenli SD-WAN çözüm özetini indirin. >