Doğa Dostu Sunucular

04.07.2022

Bilgi teknolojileri alanına da uyarlanabilen doğa dostu çözümler, farklı sektörlerin çalışmalarına çevreci ve verimli yenilikler kazandırır.

doğa dostu

Bilgi teknolojileri, enerji konusunda yüksek rekabet içerisinde olan sektörlerden biridir. Bu sektörün enerjiye duyduğu temel ihtiyaç, doğa dostu teknolojilerin kullanılabilirliğini de akla getirir. Bilgi teknolojileri alanına da uyarlanabilen doğa dostu çözümler, farklı sektörlerin çalışmalarına çevreci ve verimli yenilikler kazandırır.

Hitachi ile Her Gün Çevre Günü

Akılı kaynak kullanımı ile çevre dostu enerji tasarrufu çözümleri elde edebilirsiniz. Hitachi’nin Doğa Dostu Bilgi Teknolojisi yaklaşımı, çevreci sosyal sorumluluk hareketlerini destekler. Teknolojik yeniliklerden yararlanırken Çevre Günü ilkelerini sadece bir gün değil, her gün yaşamınıza adapte edebilirsiniz. Hitachi, yüksek öğretim sektörü de dahil olmak üzere pek çok sektörün çalışmalarını çevreci uygulamalarla verimli hale getirmeyi amaçlar.
Kaynak kullanımını azaltan en önemli örneklerden biri e-fatura tercih etmektir. Basılı yayın üretmek yerine dijital konferans ve toplantılardan yararlanmak da kağıt kullanımını önemli ölçüde kontrol altına alır. Hitachi, bilgi teknolojileri alanında yaptığınız çalışmalara bu konularda destek olarak enerji ve kaynak tasarrufu yapmanızı kolaylaştırır. Böylece doğa dostu uygulamaları iş hayatınıza da uyarlayabilirsiniz. Sürdürülebilirliği destekleyerek doğayı bireysel ve toplumsal anlamda korumaya katkıda bulunabilirsiniz.

İş Akışını Hızlandıran Hitachi Vantara

Hitachi Vantara, gelişmiş dijital endüstriyel yeteneklere sahip bir yazılımdır. Şirket ve kurumlar arasında bağlantı kurmayı kolaylaştıran bu sistem, dijital işletmeleri hızla ölçeklendirmeye yardımcı olur. Global anlamda gelişmeyi planlayan şirketler Vantara’dan yararlanarak dijital inovasyon ortağı olmaya bir adım daha yaklaşabilir. Bu yazılım ile kurumsal dijital dönüşüm ve veri yönetimi gibi önemli alanlarda rekabet avantajı elde edebilirsiniz. Tüm operasyonel süreçleri şirket ihtiyaçlarına göre uyarlanabilir ve dönüştürülebilir hale getirerek iş modellerini geliştirme avantajı sağlayabilirsiniz. Hitachi Vantara, dijital stratejilerini şekillendirmeye ve şirket büyümesi için verimli çözümler üretmeye yardımcı olur. Aynı müşteri deneyimlerini iyileştirmeye katkıda bulunur ve portföyünüzü geliştirmenizde önemli rol oynar.

Flash Storage ve Green It Yaklaşımı

Hitachi depolama alanında farklı ihtiyaçlara hitap eden çözümler sunar. Hitachi Flash Storage ile elde edeceğiniz yüksek kullanılabilirlik iş akışınızı hızlandırmayı kolaylaştırır. Flash depolama sistemi ile iş süreçlerini hızlandırmak günlük operasyon işlemlerini de pratik hale getirir. Hitachi’nin güvenli sistemi sayesinde depolama maliyetlerini de önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Green It ilkesini benimseyen Hitachi, çevreci yaklaşımlardan ilham alan tasarruf çözümleri geliştirir. Bu sunucu sistemini hibrit flash ve all-flash seçeneği ile kullanabilirsiniz. İşinizle birlikte gelişen çözümler elde etmek için yararlanabileceğiniz paket yazılım, sabit hizmet fiyatlandırmasına sahiptir. Veri yönetim sürecinde kesintisiz operasyon vadeden Hitachi güvencesiyle depolama süreçlerini verimli ve tasarruflu hale getirebilirsiniz.

Pratik Depolama için Object Storage

Object Storage, Hitachi’nin modernize edilmiş depolama çözümlerinden biridir. Entegrasyon sistemi ve akıllı yaklaşımların ön planda olduğu Object Storage, tüm veri arşivinizle daha hızlı etkileşim kurmanıza yardımcı olur. Hitachi’nin güvenli ve pratik veri depolama sistemi iş süreçlerinde hızlı bir şekilde karar almanızı da kolaylaştırır. Bulut uygulamalarını yapılandırabileceğiniz bu yazılım ile akıllı veri yönetimi yapabilir ve arşivinizi güvenle koruyabilirsiniz. İnovasyon ve otomasyon sağlayan bu depolama çözümü fidye yazılım ve veri kaybı gibi risklere karşı etkili önlemler alır. Object Storage, analitik verilerden arşivlere kadar çok sayıda dosyayı gerekli durumlarda pratik bir şekilde paylaşmanız için geliştirilmiş özellikler sunar.
Teknolojik yeniliklerin hem bireyler hem de toplum için sürdürülebilir şekilde değerlendirilmesine önem veren Hitachi ile sektörünüzün ihtiyaçlarına uygun sunucu çözümlerine ulaşabilirsiniz. Geleceği şekillendirmeye devam eden çevre ve doğa dostu sunucu seçeneklerine redington.com.tr güvencesiyle sahip olabilirsiniz.