Enterprise Vault: En Çok Tercih Edilen Kurumsal Arşivleme Çözümü

04.07.2022

Akıllı bilgi yönetimi için çevrimiçi kontrolü kolaylaştıran bir temele sahip Enterprise Vault, 80’in üzerinde içerik kaynağının güçlü veri ilkeleriyle saklanıp arşivlenmesine yardımcı olur.

server

Enterprise Vault-On, sektörde en çok tercih edilen on-premise kurumsal arşivleme çözümüdür. Akıllı bilgi yönetimi için çevrimiçi kontrolü kolaylaştıran bir temele sahip bu yazılım, 80’in üzerinde içerik kaynağının güçlü veri ilkeleriyle saklanıp arşivlenmesine yardımcı olur.

Enterprise Vault On-Prem ile Depolama Optimizasyonu

Depolama sürecinde optimizasyon sağlamak veri yönetimini kolaylaştırır. Enterprise Vault-On ile SharePoint, Exchange, Domino ve diğer içerik kaynaklarında e-Keşif olarak da bilinen eDiscovery özelliğinden yararlanabilirsiniz.  Bu yazılım, arşivlediğiniz verilerden tam olarak yararlanmanız için bazı kolaylıklar sunar. İhtiyaç duymadığınız verileri sonlandırmak için güvenli saklama özelliğini değerlendirebilirsiniz. Böylece arşivinizi güvenli adımlarla yönetebilir ve pratik arşivleme avantajının yanı sıra veri güvenliğini de artırabilirsiniz. Dijital Uyum portföyünün bir parçası olarak sunulan çözüm ile veri görünürlüğünü artırmanız kolaylaşır. Bunun yanı sıra veri aksiyonu almak ve veri kontrolü sağlamak daha pratik hale gelir.

Enterprise Cloud ve Avantajları

Enterprise Cloud sisteminden yararlanarak veri yönetimi sürecinde çok yönlü kullanım kolaylıkları elde edebilirsiniz. Bu yazılım aracılığı ile arşivlediğiniz veriler esnek saklama koşullarına tabi tutulur. Bu sayede tek örnekli saklama ve sıkıştırma işlemlerinden yararlanabilir ve depolama için daha fazla alana sahip olabilirsiniz. Veri filtreleme özelliği, aranan verilere odaklı bir sistemden oluştuğu için çalışmalarınıza hız kazandırır.
En kritik anlarda bile hedef odaklı ve hızlı veri kontrolü sağlamak için içerik dizinlemesi yapmak oldukça önemlidir. Enterprise Vault-On, etkin dizinleme özelliği sayesinde içerik yönetimine hız kazandıran detaylara sahiptir. Aynı zamanda arşivlediğiniz tüm içeriğin bir HTML kopyasını oluşturan bir yazılımdır. Böylece gelecek çalışmalarınızda ihtiyaç duyduğunuzda veri erişimini uygulamadan bağımsız olarak gerçekleştirebilirsiniz.
Enterprise Vault-On ile verileriniz her zaman güvence altındadır. Veritas için güvenlik protokolleri ön plandadır. Bu nedenle kimlik doğrulama için pek çok güvenlik kontrolü aşamasından yararlanılır. Veri erişimini kontrol etme ve kısıtlama özelliği sayesinde dosyalarınızı güvenli kanallar aracılığı ile yönetebilirsiniz. Verilerin geçerlilik ve saklama süresini de belirleyebileceğiniz bu uygulama, kurumunuzun ihtiyaçlarına uygun çok yönlü veri depolama çözümleri sunar.

Veritas’ın Kurumsal Arşivleme Çözümleri

Veritas Enterprise Vault-On, farklı sektörlerdeki kurumların kritik iş süreçlerini yönetmeyi kolaylaştıran arşivleme çözümlerine sahiptir. En önemli bilgilerin depolanmasını, arşivlenmesini ve yönetilmesine yardımcı olan bu yazılım, dosyalara yeniden ulaşılmasını pratik hale getirir. Bulut tabanlı arşivleme çözümlerine ihtiyaç duyuyorsanız bu hizmetten yararlanabilirsiniz. MS Exchange, Office 365, Lync Instant Messaging, SharePoint Server ve Skype for Business gibi çok sayıda uygulama ile arşiv senkronizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Böylece On-Premise ve bulut tabanlı kaynaklarda saklama ve eDiscovery amaçlı SaaS arşivleme çözümleri elde edebilirsiniz.

Güçlü Güvenlik İlkelerinden Yararlanın

Enterprise Vault, veri arşivleme sürecinde güçlü güvenlik protokollerinden destek alır. Bu sayede son kullanıcı erişimi sorunsuz bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda hızlı arama işlevi sunularak istenmeyen erişimlerin engellenmesi sağlanır. Çevrimiçi havuza yalnızca yetkisi olan kişiler ulaşabilir ve arşiv güvenliği etkili bir şekilde artırılır. Yazılımın yerleşik işbirliğini temel alan eDiscovery iş akışı, veri keşfi sürecine hız kazandırmak için geliştirilmiştir. Enterprise Vault, karmaşık yazılım ve donanım sistemlerine ihtiyaç duyulmadan pratik bir şekilde kurulmasıyla da sektörde sıklıkla tercih edilir. Sınırsız depolama avantajı ile hızlı veri ve arşiv hizmeti özellikleri, Enterprise Vault’u iş akışını kolaylaştıran yazılımlar arasında üst sıralara taşır.
Enterprise Vault ile güvenli bir arşiv kullanımı elde edebilir ve tüm veri yönetim süreçlerine hız kazandırabilirsiniz. Veri depolama alanında kurumsal çözümlere ihtiyaç duyuyorsanız, Enterprise Vault’a Redington ile ulaşabilirsiniz.