Ivanti ITSM ile Uçtan Uca Hizmet Sunun

03.03.2022

ITSM, sağladığı avantajlar sayesinde bilgi teknolojileri çalışmalarına esneklik ve hız kazandırır.

ivanti itsm

IT servis yönetimine dair tüm uygulamaları pratik hale getirmek iş akışlarının tamamlanmasını kolaylaştırır. Böylece iş verimliliği önemli ölçüde artırılabilir. Ivanti’nin ürün grubuna eklediği ITSM, IT envanter ve servis yönetimini karmaşık durumlardan uzaklaştırmayı amaçlar. ITSM, sağladığı avantajlar sayesinde bilgi teknolojileri çalışmalarına esneklik ve hız kazandırır.

Kurumsal IT Çözümleriyle Buluşun

Enterprise Service Management olarak da bilinen ESM’yi bünyesinde barındıran ITSM, kurumsal IT çözümleri elde etmenize yardımcı olur. ITSM, On-Premise ve bulut depolama seçenekleri ile kurumunuzun IT çalışmalarını zaman kaybı yaşamadan tamamlamanızı sağlar. Hibrit kombinasyonlar oluşturarak işlevsel bir kullanım elde edebilirsiniz. İhtiyacınıza göre bir modelden diğer modele hızlı bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. Basitleştirilmiş paylaşım sistemi, erişim iznine sahip personel için kolay erişim özelliği sunar. Bu özellikler kurumunuza ait envanterleri optimize etmek için idealdir. Etkili envanter yönetimi sayesinde hizmet kalitenizi fark edilir derecede artırabilirsiniz. ITSM, dashboard ekranlarından yararlanmak raporlama yapmanızı da sağlar. Kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği tüm IT çözümlerini tek bir uygulamayla pratik bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Etkili IT yönetimi, kurum çalışmalarına düzen kazandırdığı gibi müşteri memnuniyetini de artırmaya yardımcı olur.

Çevrimiçi IT Uygulamaları ile Verimli Çalışmalar

IT personelleri her zaman ofis ortamında çalışmayabilir. Bazı durumlarda saha çalışmalarından destek almak gerekebilir. Bu durumda ITSM’nin mobil uygulamasından yararlanabilirsiniz. Böylece çalışanlarınız zaman ve mekan engeline takılmadan IT işlemlerini pratik bir şekilde tamamlayabilirler. Çevrimiçi olarak kullanılabilen mobil uygulama sistemi özellikle de veri hırsızlığı gibi risklere ve kritik durumlara karşı anında çözüm üretilmesini sağlar. Mobil uygulama sayesinde gerekli komutlar zaman kaybetmeden yönlendirilir ve IT sorunları hızlı bir şekilde çözülebilir. IT personelleri için zaman ve mekandan bağımsız bir şekilde çalışabilmek kurumsal veri güvenliği açısından oldukça önemlidir. Bu açıdan ITSM, etkili bir iletişim stratejisi oluşturmak için ideal bir uygulamadır.  İlgili personel uygulama üzerinden gerekli dosya ve belgeleri birbiriyle güvenli bir şekilde paylaşabilir. Böylece IT çalışmalarından daha yüksek performans edilebilir.

IT Verimliliğini Artıran Önemli Detaylar

Service Desk olarak da bilinen Hizmet Masası ekibi, ITSM’den yararlanarak IT problemlerini hızlı bir şekilde çözebilir. ITSM bu açıdan çok yönlü avantajlar ve pratik bir kullanım sunar. Hizmet Masası ekibi, uygulamanın güçlü tanılama ve düzeltme özelliklerinden yararlanarak IT sorunlarına hızlı bir şekilde müdahale edebilir. Böylece zaman kaybı yaşanmadan en kritik IT hamleleri uygulanabilir. IT analistleri ITSM’nin rapor ve grafiklerinden destek alarak bilgi teknolojileri konusunda kritik olabilecek adımları doğru ve güvenli bir şekilde atabilir. Karmaşık eylemleri ortadan kaldırabilecek otomatik ve önceden planlanmış seçenekler IT çalışmalarını kolaylaştırır. Önceden tanımlanmış iş akışı süreçleri IT sistemleri ile kusursuz bir şekilde entegre olabilir. Programlanan seçenekler ekstra kodlamalara ihtiyaç duyulmadan gerekli durumlara göre uyarlanabilir. Böylece IT çalışmalarına yüksek maliyetler ayırmadan etkili ve nokta atışı çözümlerle buluşabilirsiniz.

Farklı Departmanlarla Pratik Entegrasyon

IT çalışanlarının farklı departmanlarla bilgi alışverişi yapabilmesi iş verimliliğini artıran önemli faktörlerden biridir. Bu nedenle IT departmanı diğer departmanlarla aktif olarak iletişim halinde olmalıdır. ITSM, IT personelinin gerekli alanlarla iletişim kurmasını kolaylaştıran bir sisteme sahiptir. Bu sayede elektronik tablolar, belge ve dosyalar erişim iznine sahip personellerle güvenli bir şekilde paylaşılabilir. Departmanlar arası fikir ve bilgi alışverişi sayesinde mevcut IT sorunlarının çözülmesi kolaylaşır. Aynı zamanda olası sorunlar için önceden programlanmış IT çözümleri oluşturulabilir. Global Fortune 100 firmalarının %98’inin kullandığı Ivanti, Cherwell Satın alması ve entegrasyonu ile birlikte sunulur. Redington aracılığı ile ulaşabileceğiniz Ivanti ITSM ile tüm IT çalışmalarını pratik bir şekilde yönetebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için Ivanti tanıtım sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.