Supermicro'yu Yakından Tanıyalım

05.08.2021

Green IT alanında dünya lideri bir firma olan Supermicro, zengin ürün portföyü ve çözüme yönelik hizmetleriyle öne çıkar.

supermicro

Green IT alanında dünya lideri bir firma olan Supermicro, zengin ürün portföyü ve çözüme yönelik hizmetleriyle öne çıkar. Optimize edilmiş sunucu, blade, depolama, GPU sistemleri ve iş istasyonu sağlayan firma, maliyet açısından oldukça uygun çözümleri kullanıcılar ile buluşturur. Enerji verimliliği alanında inovatif hizmetler sunarak dünya pazarındaki yerini korur. Alışılmışın dışında piyasa yaklaşımı ile başarı yakalayan Supermicro, düşük maliyet değerleri sayesinde sıklıkla tercih edilen bilgi teknolojisi şirketleri arasında yer alır.


Geniş Ürün Yelpazesi ve Anakart Çözümleri
Merkezi Silikon Vadisi’nde yer alan Supermicro, Kaliforniya merkezli bir BT şirketidir. Ürettiği yüksek kaliteli anakartlar ile adından söz ettiren şirket, Avrupa ve Amerika’da yüksek bilinirliğe sahiptir. Anakartları ile beklentileri karşılayan Supermicro, geniş ürün yelpazesi ile tüm kullanıcıların BT alanındaki farklı ihtiyaçlarına cevap verir. Kullanım ömrünün uzun ve maliyetlerin pazara kıyasla oldukça düşük olması markayı sıralamalarda üst basamağa taşımıştır. Piyasada nadir olarak bulunabilen Intel Xeon işlemci destekçisi bulunan MicroATX formundaki anakartlara, markanın portföyünden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kendi anakart modelinizi belirleyerek bir sunucu oluşturabilir, düşük maliyetli anakart çözümleri ile yüksek performanslı donanımlara sahip olabilirsiniz. Hyper, Ultra, CloudDC, GPU Systems, Mainstream, WIO gibi birden fazla ürün, Supermicro portföyünde yer almaktadır.


Uygun Maliyetli Sunucu Desteği
Firmalar için donanım maliyetleri önemli kalemler arasında yer almaktadır. Düşük maliyet ve verimli çözümler için ideal teknolojiler sunan Supermicro, bu konuda rakiplerinin bir adım önüne geçmektedir. Yurt dışında birçok şirket, maliyetleri düşürmek adına kendi donanımlarını tasarlama yolunu izlemektedir. Bilgi işlem ihtiyaçlarına bağlı olarak size en uygun çözümleri Supermicro aracılığı ile belirleyebilir, çeşitli sunucu yapılandırması seçeneklerini değerlendirerek şirketiniz için özelleştirme elde edebilirsiniz. Supermicro sunucu sistemleri güvenlik ve kalite ön plana alınarak tasarlanmıştır. Performans ölçülebilirliği ile ön plana çıkan sistemleri; yoğunluk, güç verimliliği ve sıcaklık yönetimi gibi birçok alanda denetim altına alabilir, maliyetleri yüksek oranda düşürebilirsiniz.


Supermicro’dan Avantajlı Çözümler
Son kullanıcıya sunucu teknolojisi ve inovasyonu alanında sonuç odaklı hizmet sunan Supermicro, yeşil bilişim çözümleri ile başarı yakalar. Sürekli devam eden araştırma ve geliştirme çalışmaları sayesinde sektörün ihtiyaçlarına hızlı ve yüksek performanslı depolama cihazları ile cevap verir. Server board, güç kaynağı, ağ oluşturma, şasi ve depolama cihazları; gelişime açık tasarımları ile geniş SKU yelpazesi sunar.
CPU ve GPU çözümlerinde dünya çapında liderliğe sahip olan Supermicro teknolojileri ile şu avantajları elde edebilirsiniz:
•    TCO (Toplam sahip olma maliyeti) ile ilk satın almadan sonra da maliyet açısından müşterisine değer katmaya devam eder.
•    Geniş çözüm ağı ve uçtan uca optimize edilmiş sunucu ve depolama teknolojisi ile verim artışı elde edebilirsiniz.
•    Küresel çapta lider olan Supermicro, Green IT inisiyatifindeki başarısı sayesinde watt/metrekare/değer ölçümünde yüksek performans gösterir.
•    Son teknoloji ile müşterileri buluşturan marka; Intel, AMD ve NVIDIA ile kurduğu güçlü iş birliklerini potansiyel verim için kullanır.
Uygulama performansı ile dikkatleri üzerine çeken Supermicro, öngörülebilir sunucu sistemi sayesinde performansını destekler. Yaygın ve standart protokolleri destekleyerek kendi sunucu sisteminizi rahat şekilde kurmanıza yardımcı olur. İşlemleri kolaylıkla yönetme ve izleme ile sistem entegrasyonunu sağlayabilir, NVM ve SSD’lerin kullanımını üst düzeye çıkarabilirsiniz. Redington marka ailesi içinde yer alan Supermicro çözümleri ile dijital dünyada iş verimliliği elde edebilirsiniz. Potansiyelinizi yükseltmek ve depolama konusunda güvenilir, kaliteli ve uygun maliyetli bir sunucu sistemine, Redington aracılığı ile hemen ulaşabilirsiniz. Sisteminize uygun Supermicro ürünlerini yakından inceleyebilir, yüksek performanslı ve konfigürasyonlu sunucu sistemlerine sahip olabilirsiniz.