Trend Micro İle Bulut Güvenliği

02.12.2021

Tüketicilerin, çalışanların ve şirket sahiplerinin karşı karşıya olduğu riskleri minimuma indiren Trend Micro, herkese dijital yaşamın keyfini çıkarabilme olanağı sağlar.

cloud Sensor for GCP

Güvenlik ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayan Trend Micro, hassas bilgileri korur ve riskleri azaltıcı çözümlerle işlerinizi kolaylaştırır. 25 yıldan fazla deneyime sahip olan Trend Micro, fiziksel, sanal ve bulut ortamlarında yer alan tüm bilgileri doğrudan korumayı amaçlar. 

Tüketicilerin, çalışanların ve şirket sahiplerinin karşı karşıya olduğu riskleri minimuma indiren Trend Micro, herkese dijital yaşamın keyfini çıkarabilme olanağı sağlar. Trend Micro, tüketici ürünleri ve farklı güvenlik hizmetleriyle farklı ihtiyaçları karşılar. Bunlardan biri de Bulut Güvenliği. Trend Micro Bulut Güvenliği, bulut verilerinizi tek bir çözümle korur. Aynı zamanda sizi yavaşlatmaz. Verilerinizi buluta girmeden önce güvenlik altına alan ve süreçleri kusursuz bir şekilde ilerleten Trend Micro Deep Security, veri güvenliği için en pratik ve etkili çözümlerden biridir.

Trend Micro Nedir? Ne İçin Kullanılır?

Lider güvenlik yazılım şirketlerinden Trend Micro; güvenlik sağlayıcısı, bulut güvenliği, sanallaştırma güvenliği, sunucu güvenliği ve küçük işletmeler için içerik güvenliği gibi birçok alanda faaliyet gösterir. Fiziksel, sanal ve bulut ortamlarındaki tüm hassas bilgileri koruyan Trend Micro, ilgili kişilerin risklerini azaltır, birinci sınıf çözümler sunar ve  tüm ortamlarda dijital yaşamınızı daha korunaklı hâle getirir.

Trend Micro’nun sunduğu çözümler, herkesin güvenliğini artırırken gizliliği korur ve değerli bilgilerin koruma altında kalmasına yardımcı olur. Trend Micro’nun tek bir çözümü, pek çok alanda fayda sağlar. Bu çözümlerden biri olan Trend Micro Bulut Güvenliği, birçok entegrasyonu destekleyerek buluttaki geliştirmelerinizi kolayca yapmanıza imkan tanır.

Trend Micro Bulut Güvenliği ile Sizi Yavaşlatmayan Çözümler

Trend Micro Bulut Güvenliği, ortamlar arasında koruma yapmak için geliştirilmiştir. Son derece dinamik bir ortamla çalışan bu hizmet, Deep Security ile yeni iş yüklerini otomatik olarak tespit eder. Aynı zamanda korumayı da gerçekleştirir. Deep Security merkezi sayesinde Trend Micro, güvenlik uygulamalarını basitleştirir. Bu merkez, veriler buluta girilmeden önce güvenliği ele almanızı sağlar. Üstelik bu güvenlik kusursuz bir biçimde gerçekleştirilir.

Deep Security, Azure ve AWS sayesinde API entegrasyonunu destekler. Bu da buluttaki geliştirmelerinizi doğrudan yapabilmenize imkan tanır. Trend Micro Bulut Güvenliği, süreçlerdeki güvenlik uygulamalarını basitleştirirken en başarılı uygulamaları, API anahtarlarını, komut dosyası örneklerini ve tüm belgeleri kolayca arayabileceğiniz bir portalı da beraberinde getirir. Sunulan portal sayesinde manuel süreçlerin tamamı ortadan kaldırılır. Güvenlik uygulamalarını arttıran Trend Micro Bulut Güvenliği, geliştirme ve operasyon için çalışan IT ekiplerinizin uygulama geliştirmelerini güvenlikten ödün vermeden gerçekleştirebilmelerine yardımcı olur.

Sizi yavaşlatmayan tek bir bulut dostu çözümle veri güvenliği çalışmalarınızı destekleyen Trend Micro Bulut Güvenliği’nde bulutun avantajı, katmanların her birinden sorumlu olmanızdır. Verilerinizin, işletim sistemlerinizin tüm mülkiyeti ve kontrol hakkı sizin elinizdedir. Aynı zamanda bu verileri kontrol altına almak da sizin sorumluluğunuzdadır. Trend Micro Deep Security sayesinde tüm bu süreçleri kusursuz ve sorunsuz gerçekleştirebilir, güvenlik işlemlerini hızlıca tamamlayabilirsiniz.

Google Cloud, IBM Cloud, Oracle Cloud ve VMWare gibi platformlarla birlikte çalışan Trend Micro Bulut Güvenliği, yapılandırma yönetimi araçlarınız için otomatik bir biçimde oluşturulan uygulama betikleri ile güvenliği bulut ortamında kolayca sağlayabilirsiniz.

Ana bilgisayar tabanlı güvenlik kontrolleri sayesinde daha akıllı ve esnek çalışan Trend Micro Bulut Güvenliği, uyumluluğu da kolaylaştırır. Eskiye oranla daha fazla sunucuyla çalışan bu sistem, güvenlik araçları sayesinde işlem süresini de kısaltır. GDPR, PCI DSS, NIST 800-53, FedRamp, HIPAA/HITECH gibi gereksinimler sayesinde ise denetim kanıtlarının toplanması, uyumun sürekliliğin sağlanması gibi tüm süreçler kolaylaştırılır.

Trend Micro distribütörü Redington ile siz de bulut verilerinizi hızlıca koruyabilir, tek bir bulut dostu çözümün avantajlarını elde edebilirsiniz.