Trend Micro ile Web Güvenliği

03.06.2022

Trend Micro’nun sağladığı web güvenliği çözümleri ile kritik bilgileri koruyarak şirket sahibi, tüketici veya çalışanların karşılaşabileceği riskleri azaltabilirsiniz.

1

Dijital platformlar söz konusu olduğunda veri güvenliği açısından önlemler almak oldukça önemlidir. Her ölçekten işletmeler ve bireysel kullanıcılar için etkili çözümler sunan web güvenliği uygulamaları, bulut platformları ve dijital ortamlar için kullanılabilir. Trend Micro’nun sağladığı web güvenliği çözümleri ile kritik bilgileri koruyarak şirket sahibi, tüketici veya çalışanların karşılaşabileceği riskleri azaltabilirsiniz. Dijital çağın gerekliliklerine uygun güncel web güvenliği uygulamalarından internet bağlantısına sahip olduğunuz her yerde yararlanabilirsiniz.

Adım Adım Web Güvenliği

Dijital platformlarda veri paylaşımı her ne kadar pratik olsa ve çalışmalara hız kazandırsa da bazı riskleri beraberinde getirir. Bu nedenle en güncel web güvenliği araçlarından yararlanmak kritik derecede öneme sahiptir. Trend Micro çağın ihtiyaçlarını ve güncel gelişmeleri takip ederek hazırladığı altyapısı ile tüketici ürünleri ve hizmetlerinde gizliliğin korunmasına yardımcı olur. Böylece değerli ve özel verilerin kötü amaçlı kişilerin eline geçmesi engellenir. Web platformlarında alışverişten bankacılık uygulamalarına kadar pek çok farklı alanda kişisel veri paylaşımı yapılır. Tüm bu verilerin korunması için Trend Micro’nun sağladığı özelliklerden yararlanarak güvenli bir web kullanımı deneyimi elde edebilirsiniz.

Bulut Uygulamaları için Gelişmiş Koruma

Trend Micro, Office 365 ve diğer bulut dosya paylaşım servisleri için gelişmiş tehdit ve veri koruması özelliğine sahiptir. Üstün koruma sağlayan bu hizmet, aynı zamanda kötü amaçlı saldırıları engellemek için de tercih edilebilir. Farklı web ortamları arasında ölçekleme ve koruma sağlamak için tasarlanan gelişmiş entegrasyon sistemi, çalışmalarınıza hız kazandırmaya yardımcı olur. Bulut sistemine özgü güvenlik altyapısı, farklı konumlarda olsanız bile güvenli bir şekilde web uygulamalarından yararlanmanızı sağlar. CI/CD ürün hattınız için optimize edilen özellikler, ana bilgisayar ve konteyner sistemleri için de otomatik koruma kalkanı oluşturur. Trend Micro, tek bir bulut çözümü sayesinde zaman kaybı yaşamanıza engel olur. Verilerinizi buluta aktarmadan önce güçlü güvenlik önlemlerinden yararlanabilirsiniz. Güvenli entegrasyon kanalları ile verilerinizi bulut sistemi üzerinden doğrudan kontrol edebilirsiniz.

Trend Micro ile Güvenli Veri Merkezleri

Günümüzde sıklıkla tercih edilen sanal veri merkezleri pek çok kullanıcının konum engeline takılmadan veri erişimini kolaylaştırır. Bu veri merkezlerinde depolanan bilgiler çalınma ve kötüye kullanma riskine karşı her zaman tehlikeye açık durumdadır. Web güvenliği uygulamaları bu açıdan kurtarıcı bir role sahiptir. Çeşitli güvenlik açıklarından ve ağ saldırılarından kaynaklanan riskler verilerinizi tehdit eder. Trend Micro’nun web güvenliği sistemi, kötü amaçlı yazılımlara engel olan ve izinsiz sistem değişikliklerini tespit eden çözümler sunar. Bu kapsamlı çözümler otomatik politika yönetimi gibi ek özellikler ile web güvenliği açısından daha uygun ve etkili uygulamalardan yararlanmanızı sağlar.  

Web Güvenliğini Destekleyen Özellikler

Trend Micro gelişmiş entegrasyon özelliği sayesinde çok katmanlı bir koruma sağlamayı amaçlar. Bu sayede web, SaaS ve e-posta uygulamaları için etkili bir güvenlik kalkanı oluşturabilirsiniz. Entegre koruma sistemi, uç nokta uygulamalarını konum ya da ağ fark etmeksizin saldırılardan ve kötü amaçlı erişimlerden uzak tutar. Bu nedenle kritik öneme sahip kişisel verilerin güvenliğini sağlamak için tercih edilebilir. İnternet bağlantısına erişebildiğiniz her yerden web güvenliği sağlama avantajı, kötü amaçlı yazılım endişesi taşımadan çalışmanıza yardımcı olur. Trend Micro, kullanıcı dostu ve kolay yönetilebilir arayüzü ile son derece pratiktir. Kontrolü kolaylaştıran bu sistem, web güvenliğini sağlarken bulut paylaşım hizmetleri için de veri koruma bariyeri oluşturur. Web etkinliklerinizin ve dijital platformlarda depoladığınız verilerin güvenliğini etkili bir şekilde sağlamak için Redington avantajlarıyla Trend Micro’dan yararlanabilirsiniz.