Arşivleme Çözümü Kullanmanızın Firmanıza Sağlayacağı Faydalar Nelerdir?

09.10.2021

İhtiyacınıza uygun özellikler sunan arşiv çözümleri ile e-posta ve dosya yönetimini sağlamanız daha kolay hale gelir.

server

Arşivleme Çözümü Kullanmanızın Firmanıza Sağlayacağı Faydalar Nelerdir?

Çalışmaların dijital platformlar aracılığıyla sürdürüldüğü günümüz koşullarında çok sayıda arşivleme çözümünden yararlanabilirsiniz. Böylece ulaşmak istediğiniz verilere kolaylıkla erişebilir ve düzenli bir gruplama sistemi elde edebilirsiniz. Kullanıcılar hem firmalar hem de kişisel kullanım için bu dijital sistemlerden yararlanabilir. İhtiyacınıza uygun özellikler sunan arşiv çözümleri ile e-posta ve dosya yönetimini sağlamanız daha kolay hale gelir.

Tüm Evrakları Dijital Olarak Arşivleyin

Fiziksel arşivler yer tasarrufuna engel olduğu gibi dosyalara erişimi de zorlaştırarak zaman kaybettirebilir. Kağıt evraklar üzerinden sürdürülen iş ve görev akışları, firmaların iş gücü kaybına neden olabilmektedir. Fiziksel olarak saklanan arşivler, çeşitli hatalara ve sahtecilik riskine maruz kalabilir. Aynı zamanda fiziksel evraklar, saklama koşullarına bağlı olarak yıpranabilir ve bu durum veri kaybına yol açabilir. Fiziksel arşiv ortamları yüksek maliyetli koruma gerektirdiği için dezavantajlı hale gelmektedir. Dijital platformlara taşıdığınız belgeleri kolaylıkla gruplayabilir ve düzenleyebilirsiniz. Tablet, akıllı telefon ve bilgisayar aracılığıyla dilediğiniz yerde bu arşivlere erişim sağlayabilirsiniz.
Şirketler ya da kişisel kullanım için ihtiyaç duyulan arşivleme çözümleri farklı amaçlara göre uyarlanabilir. On-Premise arşivleme ve Sharepoint arşivleme gibi özelliklerden yararlanarak veri ve arşiv yönetimini en pratik şekilde sağlayacak çözümlere ulaşabilirsiniz.

Dosya Depolamayı Kolaylaştıran Sistemler

Veri yönetimi, şirketler için kriz anlarında iş devamlılığının sağlanmasında önemli rol oynar. İhtiyaç duyduğunuz her an verilere hızlı bir şekilde erişmeniz gerekir. Bu sayede olası maddi zarar risklerini engelleme fırsatınız olabilir. Dijital arşivleme sistemlerinden yararlanarak veri güvenliği için de önemli adımlar atabilirsiniz. E-posta yönetimi ve dosya depolama gibi işlemlerin yanı sıra depoladığınız her veriyi kötü amaçlı siber saldırılardan koruyabilirsiniz.
Çok yönlü arşivleme sistemlerinden yararlanmak verileri saklarken aynı zamanda size çeşitli avantajlar sunar. Veri yedekleme çözümleri ile veri saklama yöntemlerine ek olarak kapasite ve süre planlamaları da yapılabilir. Alınan yedeklerin geri dönüşünü sağlayarak başarılı arşivleme projeleri oluşturabilirsiniz. Elektronik verilerin saklanması için uzun vadeli çözümlere ihtiyaç duyuyorsanız dijital arşivleme sistemlerinden destek alabilirsiniz. Bu sayede dosya sistemi arşivleme ihtiyaçları pratik çözümler ile karşılanabilir. Elektronik posta verileri ve medya dosyaları gibi yapılandırılmamış bilgiler birleştirilerek eksiksiz arşivler oluşturulabilir. Arşivde depolanan veriler tercihinize göre yerel veri sunucularında ya da bulut depolama alanlarında depolanabilir.

Tüm Arşivinize Pratik Bir Şekilde Ulaşın

Arşiv belgeleri genellikle günlük kullanım için çok fazla erişim gerektirmeyen eski dosyalardan oluşur. Etkin olmayan belge ve kayıtları içeren arşivleri oluştururken bazı pratik ipuçlarından yararlanabilirsiniz. Dosya depolamaya en eski belgeleri seçerek başlamak arşivleme işlemlerini kolaylaştırabilir. Süreli olarak saklanması gereken belgeleri belli aralıklarla kontrol ederek bunların zamanında silinmesini sağlayabilirsiniz. Yasalar doğrultusunda belli bir süre sonunda silinmesi gereken belgeleri dijital arşivleme sistemlerinden yararlanarak kolaylıkla tespit edebilirsiniz. İnternet bağlantısı bulunan her yerden ulaşabileceğiniz arşiviniz için gerekli düzenlemeleri pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Aynı şekilde, ihtiyaç duyduğunuz dosyalar için de anlık erişim sağlayabilirsiniz. Kişisel arşivinizi ya da firmanızın arşivini dijital platformlar üzerinden yöneterek hem zaman hem de yer tasarrufu yapmanız kolaylaşır.
Redington portföyünde yer alan Veritas, her ölçekten işletme ve firmanın güvenli koşullarda veri arşivlemesine yardımcı olur. Dijital dönüşümleri hızlandıran Veritas platformu bulut yönetimi, iş yükü taşınabilirliği, veri koruma ve depolama optimizasyonu çalışmalarında önemli BT konuları için çözümler üretir. Bu platformun Enterprise Vault özelliği veri yönetimini daha kolay sürdürmenizi sağlar. Tüm arşivleme işlemlerinizi bulut sağlayıcılarına bağımlı olmadan sürdürmek ve yönetmek için Veritas’ı tercih edebilirsiniz.