COVID Sonrası Dünyada İmalat Sanayiinin Modernleşmesine ve Gelişmesine Yardımcı Olmak

06.08.2020

Yakın zamanda, analiz firması McKinsey & Co, devam eden COVID 19 krizi ve şirketlerin pandemiden kurtulması açısından liderlerin kararlı, menatnetli olmaları ayrıca yeniden canlandırma ve yeniliği benimseleri gerektiğini kaydetti

industry

Yakın zamanda, analiz firması McKinsey & Co, devam eden COVID 19 krizi ve şirketlerin pandemiden kurtulması açısından liderlerin kararlı, menatnetli olmaları ayrıca yeniden canlandırma ve yeniliği benimseleri gerektiğini kaydetti. Hatta daha güçlü olarak geri dönmeleri için kuruluşların işleyiş ve süreçleri yenilemeleri, manuel süreçleri ve demode sistemleri karşılaması için dijital çözümlerin benimsenme sürecini hızlandırmaları gerektiğini belirttiler.

İmalat sektöründe, özellikle, COVID-19 salgını, fabrika katındaki işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili endişeleri artırmıştır. Bununla birlikte, manuel süreçlere ve işleyişlere olan aşırı bağımlılık ve liderlerin tedarik zincirlerini görüş yetersizliği de ortaya çıkmış, bu da sonuç olarak bilhassa belirsiz talep karşısında işletme çevikliği ve üretim planlamasını etkilemiştir.

Hitachi, üretim lideri olarak 100 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir ve piyasanın o dönemde gördüğü birçok değişikliğe dayanmıştır. Uzun deneyimlerimiz bize ekonomik gerilemelerin döngüsel olduğunu gösteriyor. İmalat sektörü bu sağlık ve ekonomik krizden kurtulacak ve güçlenen üreticiler bunu tasarlayarak hazırlanmış olanlar olacaktır. Bu şirketler, bu süreci fabrikaların işletme tarafında ve firmaların BT tarafında depolanan zengin bilgileri toplayıp bunlara göre hareket ederek geçiriyor. Bütün zamanlarını Nesnelerin İnterneti aracığıyla toplanan çok sayıda sensör bilgisiyle harcıyorlar.

İmalatın geleceği bu kuruluşların sağlık, güvenlik ve çevreye (HS&E) göre varlık bilgilerini, tahmine dayalı bakımını ve hizmetini, aynı zamanda işleyişleri, tedarik zinciri ve üretim programlarını modernize etme, optimize etme ve otomatikleştirme becerilerine bağlıdır.

Güçlü BT ve OT deneyimimiz Hitachi’deki ve yeni imalat uygulamalarımızdaki, sektöre özgü uzmanlığımız, dijital üretim çözümlerimizin, hizmetlerimizin ve danışmanlık hizmetlerimizin geniş portföyü ile Hitachi Vantara, günümüzün zorluklarını çözen ve üreticileri yarının zorluklarına hazırlayan dijital dönüşüme ilham verebilir, bu dönüşümü tasarlayabilir, planlayabilir ve hızlandırabilir (bkz. basın bülteni). Çözüm alanındaki becerilerimiz şunları içerir:

Dijital ve imalat danışmanlığı ile en başından itibaren müşteri zorluklarını analiz ediyor, bir hipotez oluşturuyor ve herhangi bir çözüm önerilmeden önce sonuçları doğruluyoruz.

Dijital iplik ile sistemleri, tasarımdan üretime müşterilerin kullandığı ürünü sürekli olarak iyileştiren operasyonları bağlıyoruz. Dijital iplik tüm bu zinciri ERP sisteminden birbine bağlar; örneğin, fabrika katında yaşananlarla bağ kurulması.

Varlık bilgileri ile müşterilerin, varlıklarından tam değer elde ettiklerinden emin olmak için güvenilirliklerine, kullanılabilirliklerine, faydanalınmalarına bakarak makine işleyişlerini analiz ediyoruz.

Öngörücü nitelik, hurda ve yeniden işlemeyi azaltarak yapım aşamasındayken ürünlerdeki hasarları tahmin etmek ve önlemek için gelişmiş analitikler sağlar.

Tedarik zinciri optimizasyonu çevik hale gelmek ve değişime tepki vermeye hazır olmak için tüm tedarik zincirine genel bakışa dayalı olarak, lojistik ağları optimize ederek ve geliştirerek stok seviyelerini azaltır ve bu şekilde lojistik maliyetlerini düşürür.

İşlem optimizasyonu ve dinamik çizelgeleme, müşteri taahhütlerinin çizelgelemesini ve işlem hedeflerini karşılamasını, stok maliyetlerini düşürmesini ve üretim sağlama sürelerini azaltmasını sağlamak için üretim hattını analiz eder.

Sağlık, güvenlik ve çevre, tesis ortamını yöneterek çalışanların güvenliğini sağlar. Bu, Kişisel Koruyucu Donanım (KKD) kullanımının bildirilmesini, tehlikeli durumlara karşı uyarıyı ve güvenlik olaylarını yönetmeyi içerir.

Sunduğumuz tekliflerin çoğu güçlü ve eşsiz Lumada teknolojimiz üzerine inşa edilmiştir. Özelleştirilebilir Lumada İmalat Öngörüleri çözümlerimiz kuruluşların OT ve BT depolarından faydalanması, mühendislik, tesis, şirket işleri arasındaki değişimlerin yönlendirilmesi için gelişmiş analizler ve öngörüler sunulmasına olanak tanıyarak, herhangi bir belirli üretim ortamına göre uyarlanabilir. Veya üreticiler tesislere geri dönüşü düşündükçe, kuruluşlar yüksek vücut ısısı tanımlama ve el yıkama tespiti gibi güvenlik uygulamaları için çözümü yapılandırabilecekleri için Lumada Video Öngörüleri teknolojilerimiz çalışan sağlığı ve güvenliği ile ilgili endişeleri giderebilir.

Endüstri, gözünü modernleşme, optimizasyon ve otomasyona çevirdikçe, Hitachi Vantara yardım etmeye hazır. COVID sonrası dünyada modernleşmeyi ve gelişmeyi öğrenmek için bu web sayfasını ziyaret edin.